Som Dinero Pro-kunde får du Rackbeat gratis i 2 måneder

Det tydeligste tegn på en sund og rask virksomhed er, at regnskabs-, ordre- og lagerstyringen hænger tæt sammen. Derfor giver vi dig mulighed for at få Rackbeat gratis i to måneder, inden brugerbetalingen træder i kraft. Så kan du nemlig opleve, hvordan din forretning kan blive endnu stærkere.

Med integrationen fra Rackbeat til Dinero bliver din virksomheds indkøbs-, lager- og salgsdata nemlig automatisk overført til dit regnskab, hvilket betyder, at du slipper for tastefejl, tidsspild og tabt data. Dette skaber den optimale drift af din forretning, da du nemt kan holde styr på f.eks. fakturaer, ordrer og lagerværdien.

På den måde bliver dine arbejdsgange mere ryddelige, dine bogføringsfejl vil forgå og du vil mindske økonomiske tab på høje lagerbindinger & ordrefejl.

Opret en bruger med det samme. Gør du det, får du to måneder gratis, hvor du kan blive fortrolig med Rackbeat. To måneder går stærkt, og du skal helst have mest muligt ud af dine gratis måneder, inden brugerbetalingen indtræder.

New call-to-action
Som Dinero Pro-kunde får du Rackbeat gratis i 2 måneder
Få kontrol over dit ordreflow med Rackbeat

Få kontrol over dit ordreflow med Rackbeat

Rackbeat er en cloud-baseret softwareløsning til lagerstyring og ordrehåndtering, som gør det muligt for dig at tilgå lageret, indkøbene og salgsordrene 24 timer i døgnet. Du behøver ingen erfaring med lagerstyringssoftware – bare din virksomhed har et varelager, kan du komme i gang, når du ønsker.

Rackbeat anvender de nyeste teknologier til at automatisere ressourcekrævende opgaver såsom varebestilling, fakturering og ordrestyring. Dermed sparer du ikke kun tid på lagerdriften, men også på indkøbs- og ordrestyringen, da hele din forretning forbindes.

Når du køber Rackbeat, får du adgang til den nyeste version. Du skal hverken opdatere din software i utide eller pludselig betale ekstra. Du kan dog altid tilkøbe nye brugere, ekstra funktionalitet eller integrere Rackbeat med dit setup.

Husk: Jo før du kommer i gang med Rackbeat, jo hurtigere vil din forretning mærke resultaterne. Derfor anbefaler vi, at du tager programmet i brug med det samme.

Det fede med Rackbeat er: Vi har en webshop, vi har Rackbeat og så har vi et økonomisystem. Rackbeat sidder så i midten, og er en god mediator. Vi arbejder nemlig i Rackbeat, som har integrationer til de andre systemer. Det gør vores arbejde meget intuitivt og nemt. For det snakker sammen med de andre programmer, så vi ikke behøver at have de her manuelle transaktioner. Det sparer os en masse tid.
– Qais, DelsouX

 

New call-to-action

Hvordan fungerer det med Dinero og Rackbeat?

Integrationen mellem Rackbeat og Dinero sikrer, at alle dele af din virksomhed taler sammen. Men hvad betyder det egentlig for dit daglige arbejde?

Helt konkret letter integrationen dine arbejdsgange ved at give dig:

  • En sikker opbevaring af alt din eksisterende data vedrørende varer, leverandører og kunder bliver overført fra Dinero til Rackbeat
  • Automatiske overførsler af nye kunder, varer og produkter fra Rackbeat til Dinero
  • Mulighed for at sende vareleverandørfakturaer fra Rackbeat til din ønskede kassekladde i Dinero
  • Direkte overførsler af dine salgsfakturaer fra Rackbeat til Dinero som kladde eller bogført

 

Hvordan integrerer jeg Dinero og Rackbeat?

Når du skal integrere Dinero og Rackbeat, er det først og fremmest nødvendigt, at du har Dinero Pro. Dernæst anbefaler vi, at du henter hjælp hos en af vores onboarding-partnere. På den måde sikrer vi, at din data flyder uhindret til og fra de to systemer. Kontakt derfor vores Support Team, der står på spring for at sætte dig i stævne med en onboarding-ekspert.

Hvis du selv vil klare integrationen, får du her en beskrivelse af processen, ellers kan du læse nærmere om detaljerne i opsætningen her i vores helpdesk:

1. Installation af integrationen:

Du kan både installere integrationen, når du opretter din Rackbeat-aftale og fra din eksisterende Rackbeat-aftale i Rackbeat Apps -> Dinero -> Klik Installer. Men for at foretage installationen, skal Dinero være koblet til Visma Connect. Det sørger du for, når du trykker “Installer,” hvor du bliver bedt om at logge ind på Visma Connect.

2. Opstartssynkronisering:

Du får mulighed for at vælge en engangsoverførsel af dine kunder, varer og leverandører fra Dinero til Rackbeat. Husk: Dine varer skal have et varenummer for at blive synkroniseret ordentligt – og dine kunder og leverandører skal have en e-mail i Dinero.

3. Indkøbs- og leverandørindstillinger:

Du skal nu aktivere “kreditor-integrationen”. Dermed vil alle nye leverandører samt bogførte leverandørfakturaer, du opretter i Rackbeat nemlig automatisk blive overført til Dinero.

4. Salgs- og kundeindstillinger:

Så kommer du til aktiveringen af “Debitor-integration.” Her sørger du for, at alle dine nye kunder, som er oprettet i Rackbeat, bliver overført til Dinero sammen med salgsfakturaer. Dernæst har du mulighed for at vælge, om fakturaer først skal oprettes i Rackbeat eller Dinero – og så overføres til det andet system. Vælger du Rackbeat -> Dinero sker overførslen omgående. Vælges Dinero- > Rackbeat overføres faktuaerne hver time.

5. Klik “aktiver integration”:

Nu er du kommet til det punkt, hvor du kan aktivere integrationen. Husk på, at alle indstillinger for integrationen kan ændres efterfølgende ved at gå til Rackbeat > Indstillinger > Apps > Dinero (Indstillinger).

 

Prøv Rackbeat med det samme

Oplev, hvordan integrationen mellem Dinero og Rackbeat letter din arbejdsbyrde ved at automatisere papirarbejdet, bureaukratiet og data-administration i dag. Skynd dig at tage systemet i brug – 2 måneder flyver afsted!

 

New call-to-action