Integrer din lagerstyring med IEX

Du kan skabe en fri forbindelse mellem webshoppen, kassesystemet, lageret og regnskabet ved at integrere IEX & Rackbeat. IEX & Rackbeat bygger nemlig en bro til de fire komponenter, så deres data kan gå i dialog og samles på ét sted.

Det sparer dig for en masse tid, sved og penge, da du undgår manuelt arbejde, fordi ordrer, økonomi og inventar interagerer automatisk. IEX ordner opsætningen, så din lagerstyring med ekspresfart kan flyde i et enkelt og effektivt flow. 

New call-to-action
Integrer din lagerstyring med IEX

Hvordan hjælper det min virksomhed?

En kunde opdager, at dine varer kan udfylde vedkommendes behov og beslutter sig for at placere en ordre, eller varen på disken, hos dig. 

Beskeden om, at der er foretaget en ordre, enten fra din webshop eller din fysiske forretning, sendes med lynets hast til Rackbeat, der foretager et lagertræk på de solgte varer. Dit lagerantal vedligeholdes således i Rackbeat, der giver klar besked om varebeholdningen til webshoppen.

Dit regnskabssystem får samtidig den gode nyhed,  hvorefter det opretter en faktura, så der er styr på bogholderiet. 

Det IEX-integrationen sørger for i denne proces er, at Rackbeat taler sammen med dine andre styringssystemer, eksempelvis regnskabssystemet. Derfor skal du aldrig bekymre dig om, hvorvidt håndteringen af din fakturering, bogføring og lagerstyring altid spiller efter samme melodi.