Få adgang til batchstyring

Tracking på tværs af køb, salg og dit varelager

Batchstyring er et yderst effektivt redskab til at optimere driften af dit varelager. Og det gælder uanset, om du indkøber varer med et batchnummer og videresælger varer fra dette batch, eller du selv producerer batches, som du videresælger.

Modulet giver dig mulighed for at styre holdbarhed på dine varer, så du har et overblik over, hvilke batch på dit lager, der skal sælges først, og hvornår de udløber.

Læs mere om hvordan du kommer i gang med batchstyring her.

Du kan til enhver tid tilkøbe batchstyring til dit Rackbeat-abonnement.

Sådan prøver du tillægsmodulet

 

Når du trykker på “Prøv en gratis demo”, vil du først skulle oprette et login, hvorefter du får tilsendt et aftalenummer. Du får dermed adgang til hele systemet – og ikke til det specifikke tillægsmodul i første omgang.

For at få adgang til tillægsmodulet, skal du holde musen over dit brugernavn i højre hjørne og gå ind i “Brugerindstillinger.” Tryk så på “Tilføjelsesmoduler” i venstre side. Herinde har du så mulighed for at installere tillægsmodulet.

OBS: Hvis du allerede har en aktiv Rackbeat-bruger, og gerne vil prøve tillægsmodulet, skal du oprette en ny gratis bruger. Følger du ovenstående anvisning med din eksisterende konto, vil du nemlig blive registreret som aktivt betalende.

Er du i tvivl om, hvordan du installerer tillægsmodulet eller får det til at passe til dine arbejdsgange, kan du altid række ud til en af vores lager-eksperter, der vil tage dig igennem Rackbeat.

 

Book en gratis demo

Batchstyring

399 DKK

måned per bruger

Styring af Batch på varenumre

Styring af Batch på produktioner

Tracking af Batch fra indkøb

Tracking af Batch til kunder

Arbejde med udløbsdato

Prøv systemet gratis

Du opnår total sporbarhed

Sporbarhed er bekvemt, hvis du for eksempel skal kalde et parti varer hjem. Baseret på batchhistorikken kan du nemt og hurtigt finde frem til, hvilke batches, der indeholder den konkrete komponent eller ingrediens, som du vil have tilbagekaldt, og hvilke kunder, der har modtaget varer fra de berørte batches.

Du kan også finde frem til en konkret leverandør, hvis du oplever problemer med en modtaget vare.

Slip for at bruge unødvendig tid på at spore varer eller hele batches. Rackbeat klarer det for dig, og giver dig mulighed for hurtigere at handle på et eventuelt problem.
Dette modul er særligt velegnet til fødevarer, medicin og andre varer med begrænset holdbarhed.