Forbind dine applikationer med Rackbeat

Med Rackbeats premium-abonnement kan du forbinde lageret med regnskabet, webshoppen, fragtsystemet m.m. Dermed synkroniserer du de vigtigste arbejdsgange i din forretning.

 

Ethvert system har sine egne kernekompetencer, der hjælper din forretning på helt specifikke arbejdsområder. Du kan ofte godt få en applikation til at varetage opgaver, det ikke helt er bygget til. Men det er ikke den optimale løsning. For dit set-up når først sit fulde potentiale, hvis du forbinder det bedste af alle verdener. Derfor tilbyder vi dig fri integration til dine andre applikationer med Rackbeats premium-abonnement.

 

Tilbage til funktioner

Forbind dine applikationer med Rackbeat
Få lageret til at tale sammen med regnskabet, webshoppen, fragt m.m.

Rackbeat lagersystem er bygget på et åben API, hvilket betyder, at det kan forbindes med langt de fleste applikationer. Nogle systemforbindelser leverer vi selv, imens andre kræver en meromkostning fra tredjepartsudbyderen. Du finder listen over, hvilke systemer vi selv leverer integration til og hvilke en tredjepart står for her. Hvis du ikke finder dit system på listen, kan vi hjælpe dig med at finde en udbyder.

 

Overordnet set, faciliterer vi integrationer til mange regnskabssystemer, webshops, POS-systemer, fragtsystemer m.m. Og her kan du altså høste en lang række fordele ved at forbinde disse med Rackbeat såsom:

Rackbeat + regnskab (F.eks. e-conomic eller Dinero)

Forbindelsen mellem lageret og regnskabssystemet gør, at din varedata bliver overført automatisk til dit økonomisystem hver gang et indkøb, salg, en vareregulering eller returordre har fundet sted. Du vil også kunne overføre dine fakturaer til regnskabet så snart en salgsordre er behandlet. På den måde er penge og produktet altid i synk.

Rackbeat + regnskab (F.eks. e-conomic eller Dinero)
Rackbeat + webshop (F.eks. Shopify eller WooCommerce)

Integrationen sørger for, at din digitale lagerbeholdning stemmer overens med den faktiske ude på lageret, da lagersystemet og webshoppen er synkroniseret i realtid. Det betyder, at så snart et onlinesalg er registreret, vil Rackbeat gå ind og justere varebeholdningen og smide kundens salgsordre ind i ordresigten. Dermed kan du både nå at bestille nye varer hjem til lager og webshop samt holde øje med alle dine salgsordrer.

Rackbeat + webshop (F.eks. Shopify eller WooCommerce)
Rackbeat og Point of Sales-kassesystemer (F.eks. Amero eller Customers 1st)

Denne integration udvisker afstanden imellem de fysiske og digitale aspekter af din forretning. Du får nemlig fri datasynkronisering til og fra kasseapparat og lagersystem, hvilket betyder, at så snart et salg er registreret i butikken, vil Rackbeat opdatere din varebeholdning helt automatisk. Samtidig kan du få et komplet digitalt overblik over dit fysiske lager med vores lokationsstyring.

Rackbeat og Point of Sales-kassesystemer (F.eks. Amero eller Customers 1st)
Rackbeat + fragtsystem (F.eks. Shipmondo eller Webshipper)

Forbindelsen mellem lager og fragt strømliner hele ordreprocessen fra indkøb til varen ligger hos kunden. Bestil, registrer, pluk, pak, klargør og opret dine salgsordrer i Rackbeat samtidig med du printer shippinglabels, booker fragt og sender tracking-information fra dit fragtsystem.

Rackbeat + fragtsystem (F.eks. Shipmondo eller Webshipper)

Vil du vide mere om Rackbeats integrationer?

Rackbeat har en lang række samarbejdspartnere inden for regnskab, webshops, fragt m.m., som vi kan integrere med vores system. Nogle af dem leveres af vores produktspecialister, imens andre sættes op af en tredjepart. 

Læs mere om vores integrationer