B2B

B2B, eller Business-to-Business, refererer til den type handel, hvor en virksomhed sælger produkter eller tjenester til en anden virksomhed. I modsætning til B2C (Business-to-Consumer), hvor virksomheder sælger direkte til forbrugeren, fokuserer B2B-transaktioner på interaktionen mellem to erhverv.

Rackbeat januar 25, 2024

Rackbeats B2B-løsninger

Rackbeats lagerstyringssystem kan understøtte en B2B-virksomhed på flere områder. For det første gør Rackbeat det enkelt at administrere modtagelsen og overvågningen af større varepartier. Hele ordreprocessen bliver også strømlinet, da man kan oprette, plukke, pakke, afsende og fakturere en salgsordre med få klik.

Rackbeat tilbyder også et B2B-modul. Det gør det bl.a. muligt at lave en B2B-webshop, hvorigennem ens kunder kan aflægge bestillinger direkte hos din engrosvirksomhed, og du kan få synkroniseret dit salg og din lagerbeholdning automatisk.

Denne B2B-tilgang understreger Rackbeats engagement i at tilbyde brugervenlige og effektive lagerstyringsløsninger, der er skræddersyet til erhvervskunders unikke behov. 

Tilbage til ordbogen