Let og intelligent lagerstyring

Et enkelt og effektivt warehouse management system.

WMS
Inventory Boxes

WMS med fokus på varen

Fokus på varen betyder - mindre ineffektivitet, bedre arbejdsflow.

Derfor har vi valgt at fokusere på varen og det flow, der omgiver den. Rackbeat er et lagersystem opbygget omkring vareflowet. Det betyder, at din forretning samles og integreres i ét system, der er taler sammen med andre systemer, f.eks. økonomi, fragt og salg via POS.

Med varen i centrum minimerer man mængden af administrative opgaver. Det frigiver tid til værdiskabende aktiviteter.

Inventory Boxes

Optimal lagerbeholdning

Det kan både skade din virksomheds bundlinje at have for meget eller for lidt på lager. For meget betyder højere omkostninger, mere administration og lavere likviditet. For lidt kan betyde, at du mister kunder og markedsandele.
Rackbeat bruger business intelligence til at sikre, at du altid kender din virksomheds optimale lagerbeholdning og indkøbsstørrelse.

Inventory Boxes

Styklister

Med stykliste funktionen kan du nemt styre holde styr på sammensatte varer. Vi hjælper dig med at strømline dine produktionsprocesser. Du kan nemt skræddersy stykliste funktionen.
Styklistefunktionen kan sikre din forretning en hurtig og prisbesparende produktion.

Produktion
Inventory Boxes

Variationsstyring

Det kan være en tidskrævende opgave at administrere produktion og levering af forskellige variationer af produkter. Derfor har Rackbeat udviklet et variantsystem, der er både tidsbesparende og nemt at håndtere.

Klar til at komme i gang?

Kontakt os

Få en online gennemgang

Eller kom i gang


Kontakt salg
Book en demo
Bliv kunde
z