Optimér dit salgsflow

Pakkesedler, fakturering af slutkunder, og ordrehåndtering. Brug Rackbeat til at forbedre din forretnings workflow, reducere spild og øge effektiviteten.

WMS
Inventory Boxes

Ordrehåndtering

I Rackbeat har du altid et klart billede af, hvilke ordrer der er leveret eller er under levering, betalt, er faktureret eller mangler at blive faktureret. Rackbeat strømliner din ordrehåndtering, derfor behøver du ikke længere eksperter til at rådgive dig om optimering af dit vareflow.

Inventory Boxes

Pakkesedler

Med Rackbeat er styring af leverancer enkelt og brugervenligt. Du kan bl.a. styre følgesedler, samt hvornår og hvem der skal have pakket hvad. Som Rackbeatbruger kan du både se dine pakkesedler digitalt eller vælge at printe dem.

Inventory Boxes

Fakturering af slutkunder

Rackbeat har fokus på at simplificere din behandling af alle typer ordrer. Ordrerne kan komme fra en webshop, via egen indtastning eller en anden integration.

Det er enkelt at konvertere dine ordrer til levering og fakturering. På den måde har du altid styr på fakturering og levering, og alle faktureringer vil automatisk integreres til dit økonomisystem.

Rackbeat giver tilmed mulighed for delfakturering, brugertilpasning af faktura-layout eller for at oprette fakturaer i forskellige valutaer.

Klar til at komme i gang?

Tag kontakt, eller opret en konto i dag!

Kontakt salg