Mobilapp

Rackbeats mobilapp gør lagerarbejdet mere effektivt. Pluk, pak og afsend ordrer, registrer varemodtagelser, lav en optælling og udfør reguleringer fra gulvet.

 

Lagerdriften bliver bare meget nemmere og hurtigere at vedligeholde, når den kan klares i bevægelse, og du ikke skal hele vejen hen til en bærbar eller stationær computer for at opdatere varebevægelserne. Lige præcis derfor har vi udviklet vores mobilapp til de lagerdrevne.

 

Mobilapp

Gør lagerarbejdet meget mere mobilt

Med Rackbeats mobilapp kan du nemlig hurtigt plukke, pakke og afsende dine ordrer, registrere varemodtagelser, foretage lageroptællinger og udføre varereguleringer direkte fra gulvet. Appens scannerfunktion gør dig ovenikøbet i stand til at plukke dine varer og registrere varemodtagelser via stregkoderne med dit mobilkamera.

 

Mobilappens funktionalitet opdateres løbende og den synkroniseres fejlfrit med desktop-applikationen. Du skal enten tilkøbe en mobilbruger eller have et premium-abonnement for at få glæde af mobilappen. Læs mere om den på vores mobilbrugerside, hvor du også kan downloade appen.

 

Tilbage til funktioner