“Til dig, der overvejer Rackbeat, vil jeg sige, at hvis du leder efter et lagersystem, der er fleksibelt, pragmatisk og identificerer din virksomheds behov – jamen så er Rackbeat en løsning for dig.”

Oslo City Bike

Sådan fik Oslo City Bike styr på logistikken med et lagerstyringssystem

Vækstfasens udfordringer

Oslo City Bike havde store udfordringer med at finde en skalerbar softwareløsning, som kunne vokse i takt med virksomheden. De havde ydermere brug for en løsning, som støttede den daglige drift, så deres virksomhed kunne løse vækstfasens logistiske udfordringer.

Det var særligt udfordrende at bevare overblik over lagerbeholdninger, et stort problem kva Oslo City Bikes virksomhedsstruktur. Da virksomheden voksede hurtigt, opstod der et øget behov for effektiv styring af vores lager og logistik.

“Vi er en micro-mobility virksomhed, dvs. vores kerneaktiviteter er centreret omkring kortdistance logistik – derfor var det helt essentielt, at få styr på vores interne logistikprocesser, hvis vi ville fortsætte vores vækst. Derudover var det også svært for os at bevare overblik over vores lagerbeholdninger”.


Reddet af Rackbeat!

Væbnet med en lang række kravspecifikationer undersøgte Oslo City Bike en del forskellige lagerstyringssystemer. Netop fordi lager- og logistik udgør en stor del af deres forretningsmodel, var det helt essentielt, at de fandt det helt rigtige lagerstyringssystem. Ikke nok med, at de havde en lang liste af kravspecifikationer til lagersystemets funktionalitet: De havde også høje krav til brugervenlighed og den bagvedliggende software.

Vi havde brug for en softwareløsning, der kunne vokse lige så hurtigt som os.

Vi havde brug for en løsning, der var agil og kunne præsentere intelligente forslag til forbedringer, f.eks. optimering af interne lager-processer.

Vi havde brug for et lagersystem, der var nemt at bruge, men som kunne tilpasses vores forholdsvis komplekse lagerbehov.

Oslo City Bike opdagede Rackbeat efter tests af adskillige systemer.
De så Rackbeat som det perfekte match, da systemet kunne hjælpe dem med at vækste, løse deres virksomheds logistiske udfordringer og give dem det fornødne overblik.

Vi havde udført en meget grundig evaluering af de fleste lagerstyringssystemer…
Udover de meget høje krav til funktionalitet, havde vi også høje krav til softwaredelen, da vi selv er en tech-fokuseret virksomhed.

Vil du se, hvad Rackbeat kan give din forretning?

Kunne du tænke dig at få ordentlig styr på din lagerstyring og dine logistiske behov, men mangler stadig at være helt sikker på, om et lagerstyringssystem kan understøtte din virksomheds behov?

Så download denne gratis lager-sammenligning

New call-to-action