Rackbeat Support

Din guide til verdens bedste lagersystem.

Support

Dette er din brugsvejledning til Rackbeat.
Find svar på eventuelle spørgsmål.

+45 71 92 75 00

Åbningstider:
Man - Fre: 09:00 - 16:00

support@rackbeat.com

Vi sidder klar ved tasterne, og vi besvarer altid din henvendelse indenfor 24 timer!

Ofte stillede spørgsmål

Rackbeat er et cloud-baseret lagerstyringssystem, der er udviklet på baggrund af en stigende efterspørgsel efter brugervenlighed og funktionalitet i lagerstyringssoftware.
Vi slår vores konkurrenter ved at være fokuseret på udviklingen af et intelligent og brugervenligt system til avanceret lagerstyring, der stadig er enkelt og effektivt.
Systemet er tiltænkt små og mellemstore virksomheder, men kan anvendes af alle.
Rackbeat er skabt med henblik på at give fuldt overblik, så man altid er up-to-date med sine beholdninger og lagerværdier.
Dette skal være med til at mindske overraskelserne ved årsafslutning eller lageroptællinger.
Rackbeat er en selvstændig applikation med komplet indkøbs- produktions og salgsflow
Din webshop er en selvstændig applikation, som blot hjælper dig med at få solgt dine varer. Rackbeat opererer i baggrunden og hjælper dig med at styre din lagerholdning, dine indkøb samt overvåge alle lagertransaktioner.
Rackbeat er udviklet med udgangspunkt i vores kunders generelle ønsker til mere brugervenlighed og funktionalitet i deres lagerstyring. Det er nemt og intuitivt at bruge Rackbeat. Systemet er bygget med mange tilpasningsmuligheder som man kender fra f. eks mobiltelefoner ect.
Tryk på “glemt mit password” under login-formlen og indtast din e-mail.
Herefter vil du få tilsendt et nyt password.
Funktionaliteten i Rackbeat er brugerdefineret, derfor egner Rackbeat sig til både webshops, produktions-, detail og engross virksomheder.
Rackbeat er særligt fordelagtige for SMV’er der står overfor valget imellem at vælge en dyr ERP løsning, som er udviklet til større virksomheder med hyperkomplekse behov, eller blot at fortsætte med at bruge økonomistyringssystemer eller excel, på trods af disse ikke har den funktionalitet deres virksomhed har behov for.
Man kan ikke fuldstændig slette en vare eller ordre, fordi der er fortaget en eller flere handlinger på varen/ordren. Det betyder den har en historik, derfor må vi ikke slette af regnskabsmæssige årsager. I stedet for at slette kan man ”spærre”, så det vises at varen ikke er i brug.