Gratis assisteret flytning

Vi har udviklet den assisterede flytning, så du kan blive guidet sikkert fra dit gamle lagermodul, Lager, til det nye lagersystem, Lager af Rackbeat.

Her booker du en tid til en samtale med en af vores dygtige specialister, der sørger for at tage dig trygt med igennem overgangen. På den måde kommer du ordentligt ud på landingsbanen og op i luften med Lager af Rackbeat.

Før dit møde

Inden vores samtale, beder vi dig gøre en enkelt ting, som gør flytteprocessen hurtigere og nemmere:

Jeres superbruger skal tilføje Rackbeat (nr. 1306819) som administrator i e-conomic (se hvordan her).

 

Mødet

Når det så er blevet tid til din samtale, vil vores specialist høre dig om, hvordan du arbejder i dit nuværende e-conomic Lager. Det kan være, at du f.eks. har særlige varesamlinger, kategorier, prisgrupper, lokationer, valutaer m.m. På den måde sikrer vi, at du får et setup, som du føler dig helt hjemme i. Endvidere, vil vores specialist høre dig, om du har andre integrationer, udover den til e-conomic, du ønsker knyttet til dit lager.

Formålet med denne snak er nemlig at identificere og forbinde dine arbejdsgange, så Lager af Rackbeat kan tilpasses dig, samt sørge for, at du får din data sikkert med fra det gamle til dit nye lagerstyringssystem.

Under mødet vil vores specialist også finde en dato for, hvornår din Rackbeat-aftale skal sættes op, sammen med dig. På denne dato vil din data fra e-conomic blive flyttet til Rackbeat og alle relevante integrationer vil blive sat op.

I skal også aftale en dato for onboarding. Her vil i gennemgå din nye Rackbeat-aftale for at sikre, at denne passer til dine arbejdsgange, og du vil blive oplært i, hvordan du anvender dit nye lagersystem.

Efter dit møde

Vores specialist vil på den aftalte dato flytte data fra dit e-conomic lager over til Rackbeat og opsætte de relevante integrationer.

Dernæst vil i sammen gennemgå dit nye lager i Rackbeat. Gennemgangen omfatter de opsatte indstillinger, dine arbejdsgange i Rackbeat samt samspillet med e-conomic.

Efter din onboarding, er du godt klædt på til at tage Lager af Rackbeat i brug. Hvis du gerne vil sættes endnu mere ind i Lager af Rackbeat, kan du med fordel tilmelde dig vores ugentlige webinar “Kom godt fra start,”. Her går vi nemlig i dybden med Rackbeat fra A til Z på en time.

Hvis du bliver i tvivl om noget, når du tager vores lagerstyringssystem i brug, skal du ikke tøve med at spørge vores support om hjælp og vejledning. Desuden har vi et stort helpdesk-univers, hvor du også kan finde svar på de oftest stillede spørgsmål til vores program.

På den måde sikrer vi os, at du får en god og tryg rejse over til dit nye lagerstyringssystem, og at du ikke skal lede længe efter support, hvis du står med spørgsmål.

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Hvis du derimod gerne vil vide lidt mere om Rackbeat-systemet eller de forskellige abonnementspriser, så kan du enten booke en uforpligtende præsentation af Rackbeat eller kontakte os lige her.

Gratis assisteret flytning