Komplet og gnidningsfri integration

Rackbeat understøtter sømløs integration af adskillige apps, der løfter din virksomheds effektivitet til nye højder. Den sømløse integration sikrer, at alle dele af din virksomhed taler sammen.

Dette muliggør synergier, funktionalitet og maksimal brugervenlighed.

WMS
Inventory Boxes

API-first

Et frit dataflow imellem de forskellige dele af en virksomhed er essentielt, hvis man vil lette sin hverdag. Derfor er Rackbeat bygget på et åbent API. Det betyder, at vi indgår som en naturlig del af vores brugeres digitale økosystem. API-first betyder, at dit behov er nummer ét.

Inventory Boxes

Egne databaser

Hos Rackbeat får hver kunde sin egen database. Derfor behøver du ikke selv at lave data-backups. Backups bliver lavet flere gange dagligt. Hvis én database går ned, er der to andre, der tager over med øjeblikkelig virkning.

Dette sikrer et stabilt miljø, da vi overvåger serverne i døgndrift, og vi skalerer automatisk op, når behovet opstår.

Inventory Boxes

e-conomic integration

Rackbeat kan integreres med applikationen e-conomic, Danmarks mest populære regnskabssystem. Økonomistyring og lagerstyring hænger tæt sammen, derfor er Rackbeat udviklet til at kunne samle dit lager og regnskab. På den måde sikrer du en optimal drift af din forretning. Hold nemt styr på f.eks. fakturaer, ordrer og lagerværdi.

Klar til at komme i gang?

Tag kontakt, eller opret en konto i dag!

Kontakt salg